Marktdegustatie
À la carte
Valentijn
Contact
Reserveren
Marktdegustatie
A la carte
Valentijn
Contact
Reserveren
À la carte
Voorgerechten
Parmezaankroketjes
17.90
Slaatje
Garnaalkroketjes
19.90
Slaatje
Carpaccio van tonijn
20.90
Limoen - slaatje
Terrine van ganzenlever
24.90
Buikspek - gerookte eend
Gamba
24.50
Lookboter - workgroentjes
Taartje van krab & kreeft (per 2 pers.)
24.50
Dilleboter - spinazie
Suggesties
Enkel op vrijdag, zaterdag en zondag middag
Vegetarische risotto
23.00
Bospaddenstoelen - parmezaan
Potje Handsaemse foi gras (om te delen)
24.50
Brioche - uitenconfituur
Hoofdgerechten
Zeebaars (per 2 pers.)
33.00
Risotto - wintergroentjes
Gebakken zeetongetjes
37.50
Tomaat - aardappeltjes
Kabeljauwrug
34.00
Wintergroentjes - krieltjes
Eendenborst
34.50
Sinaasappel - wintergroentjes - pont neuf
Steak
31.90
Frietjes - slaatje - saus naar keuze
Parelhoen
31.90
Wntergroentjes - amandelkroket
Desserts
Vanille de bourbon ijs
11.90
Warme chocoladesaus
Cremeux hazelnoot
10.90
Appel - caramel
Créma catalana
10.50
Een zuiderse crème brûlée
Warme appeltaart (vanaf 2 pers)
10.80
Calvados karamel - vanille ijsje
Speciale koffie
10.50
Irish, French of Italian
Kannetje koffie
7.40
Inclusief versnaperingen