Marktdegustatie
À la carte
Contact
Feestdagen
Reserveren
Marktdegustatie
A la carte
Feestdagen
Contact
Reserveren
À la carte
Voorgerechten
Parmezaankroketjes
17.90
Slaatje
Garnaalkroketjes
19.90
Slaatje
Carpaccio vanhert
20.90
Truffel - ganzenlever
Gebakken bosduif
21.90
Gerookte eend - butternut
Gamba
24.50
Lookboter - workgroentjes
Hondshaai (per 2 pers.)
24.50
In het groen
Suggesties
Enkel op vrijdag, zaterdag en zondag middag
Vegetarische risotto
23.00
Bospaddenstoelen - parmezaan
Hoofdgerechten
Kabeljauwrug
32.00
Winterboeket - blanke boter
Gebakken zeetongetjes
37.50
Tomaat - aardappeltjes
Tomaat garnaal
32.00
Frietjes
Hertenkalf
36.50
Winterboeket - gratin
Steak limousin
30.90
Frietjes - slaatje - saus naar keuze
Fazant
34.90
Winterboeket - calvados - amandelbolletjes
Desserts
Vanille de bourbon ijs
11.90
Warme chocoladesaus
Witte chocolade
10.90
Pompelmoes - sorbet
Créma catalana
10.50
Een zuiderse crème brûlée
Warme appeltaart (vanaf 2 pers)
10.80
Calvados karamel - vanille ijsje
Speciale koffie
10.50
Irish, French of Italian
Kannetje koffie
7.40
Inclusief versnaperingen