Marktdegustatie
À la carte
Feestdagen
Contact
Reserveren
Marktdegustatie
A la carte
Feestdagen
Contact
Reserveren
À la carte
Voorgerechten
Parmezaankroketjes
17.90
Slaatje
Garnaalkroketjes
19.90
Slaatje
Vitello Tonnato
20.90
Kalfsvlees - tonnato saus
Ceviche van zwaardvis
24.90
Citroengras - limoen
Gamba
24.50
Lookboter - workgroentjes
St. jacobsvruchten (per 2 pers.)
24.50
Bloemkoolsalsa - tomatenolie
Suggesties
Enkel op vrijdag, zaterdag en zondag middag
Vegetarische risotto
23.00
Bospaddenstoelen - parmezaan
Potje Handsaemse foi gras (om te delen)
24.50
Brioche - uitenconfituur
Hoofdgerechten
Kabeljauw
33.00
Artisjok - graanmosterdpuree
Gebakken zeetongetjes
37.50
Tomaat - aardappeltjes
Garnaalsalade
34.00
Frietjes
Eendenborst
35.50
Sinaasappelsaus - rosti - vijgen
Steak limousin
31.90
Frietjes - slaatje - saus naar keuze
Steak tartaar
31.90
Frietjes - slaatje
Desserts
Vanille de bourbon ijs
11.90
Warme chocoladesaus
Rood fruit
10.90
Vanille ijs - munt
Créma catalana
10.50
Een zuiderse crème brûlée
Warme appeltaart (vanaf 2 pers)
10.80
Calvados karamel - vanille ijsje
Speciale koffie
10.50
Irish, French of Italian
Kannetje koffie
7.40
Inclusief versnaperingen